Colors: Yellow Color

Venecia është qyteti më unik dhe më i pazakontë në botë, ai është i ndërtuar mbi ujë, në një lagunë të cekët të Detit Adriatik.

Historia e ka kthyer atë në një qytet të kanaleve, urave, arkitekturës, artit dhe kulturës.

Flash Lajme