Colors: Yellow Color

Përdoruesit e Instagram, së shpejti, do të mund të sinjalizojnë me disa klikime publikimet që ato i vlerësojnë si dezinformuese.

“Kjo teknikë e re do të lejojë sinjalizimin e një publikimi dhe më pas zgjedhjen “dezinformim” (informacion i rremë) dhe kështu do të tërhiqet vëmendja e kontrollorëve të pavarur që ata të mund ta verifikojnë”, theksoi një zëdhënëse e Facebook, që kontrollon rrjetin social.

Flash Lajme