Colors: Yellow Color

Kemi plotë e plotë parti të reja me mendje të vjetër që pas ’91 e sado parti të reja me të njëjtën përmbajtje të shtohen asgjë për mbarë s’do ndryshojë, po rreth strumbullarit të “pronës së shenjte” do vazhdojë pafund si kali në lëmë të  vërtitemi e kuajt e karrocës shtet sado të ndërrohen xhaxho kapitali me kamxhik do ti komandojë.

Pershendetje

Ju pergezoj per temen qe keni hedhur per diskutim, kjo teme eshte sa aktuale por po aq e VONUAR

Klasa jone politike gjithmone eshte perpjekur qe votuesit te shikojne vetem 2 alternativa dhe t’i detyrojne ata qe te zgjedhin te keqen me te vogel  duke u perpjekur te duken me te mire se pala kundershtare  dhe kaq thuajse mjafton , pa shfaqur asnje vlere , program apo mbajtje premtimi.

Flash Lajme