Colors: Yellow Color

Në shumë shtete të botës, 5 tetori i është dedikuar mësuesve.

Për herë të parë kjo datë u shënua në vitin 1994, për nder të rekomandimeve të UNESCO-s në lidhje me statusin e mësuesve, që është një instrument standard ku adresohet situata në të cilën gjenden mësuesit në gjithë botën.

Linja ajrore me buxhet të ulët Ryanair po e bën shumë të lehtë për britanikët këtë muaj blerjen e biletave ajrore me çmime gati qesharake.

Udhëtarët do të kenë mundësinë të udhëtojnë në shumë qytete bregdetare apo malore duke përfshirë këtu edhe vende trend siç janë Ibiza dhe Barcelona, me një kosto shumë të ulët (përkatësisht 11.25 euro dhe 14.6 euro).

Flash Lajme