Colors: Yellow Color

Përgjatë shekujve ka patur plot shkaqe e arsye për të dalë nëpër rrugë e për të shfryrë inatin. Por nëse shumë shpesh njerëzit kanë zbritur në sheshe për të kërkuar më shumë bukë, më shumë të drejta apo për të bërtitur “vdekje pushtuesit”, nuk kanë munguar episode origjinale dhe të çuditshme për nga kërkesa e turmave.

Flash Lajme