Colors: Yellow Color

Lady Gaga dhe i fejuari i saj Christian Carino, janë ndarë. Lajmin e ka dhënë përfaqësuesi i këngëtares.

“Thjesht nuk funksionoi. Marrëdhëniet ndonjëherë përfundojnë”, ka thënë ai duke shtuar se nuk është bërë shumë kohë që nga ndarja tyre.

Khloe Kardashian dhe partneri i saj Tristan Thompson janë ndarë, për shkak të një tjetër tradhtie të këtij të fundit. Situata është edhe më e vështirë pasi personi, me të cilin Tristan ka tradhtuar Khloen është shoqja e ngushtë e motrës së saj, Kylie Jenner.

Flash Lajme