Colors: Yellow Color

“Asnjëri nga ne nuk do të jetojë pa tjetrin”, ishte shkruar në letrën e vetëvrasjes së 80-vjeçarit Hauard Titerton, dhe gruas së tij 78-vjeçare, Zhaklinë.

Që të mos detyroheshin të jetonin pa njëri-tjetrin, çifti pa fëmijë, por mjaft të përkushtuar ndaj njëri-tjetrit, në Uells të Britanisë, kryen vetëvrasje pasi mësuan se njërit prej tyre i kishte mbetur pak kohë jetë për shkak të një sëmundjeje.

Në historinë botërore padyshim që një vend të rëndësishëm kanë zënë edhe femrat, që në një mënyrë apo në një tjetër janë bërë protagoniste.

Rusia është një nga ato vende ku femrat kanë një vend të rëndësishëm, me përfaqësimin me rreth 160 mijë ushtarake ose 10% e totalit të forcave.

Flash Lajme