Colors: Yellow Color

Një grua ka rrëfyer në një grup në “Facebook” se ishte e vetmja që mund t’i shpëtonte jetën gjyshit të saj, por refuzoi.

Në një postim të sajin në grupin “I Dream Of Being This Petty”, gruaja nga Amerika shpjegonte se nuk pranoi t’ia jepte veshkën gjyshit pasi ai ngacmonte fëmijët dhe ishte gjithashtu anëtar i Klanit Ku Klux.

Në Ksamil vijon tradita e garës së notit drejt Korfuzit.

Ashtu sikurse ka ndodhur prej disa vitesh, edhe ditën e sotme 70 notarë nga vende të ndryshme të botës, si Britania e Madhe, Irlanda, Franca, Holanda, Australia, Greqia, etj morën pjesë në maratonën dy milje detare nga Ksamili drejt Korfuzit.

Nuk ka asgjë më të mirë për shëndetin tuaj se ushtrimet fizike. Dhe kjo vlen edhe për shëndetin seksual.

“Burrat dhe gratë që janë të shëndetshëm kanë tendencë të kene nje jetë seksuale të shëndetshme,”-thote mjekja Lauren Streicher nga Northwestern Medicine Center for Sexual Medicine.

Flash Lajme