Colors: Yellow Color

Një tjetër talent shqiptar duket se po përgatitet të pushtojë skenën botërore.

Inis Neziri ka triumfuar në skenën ruse, ku ka konkurruar në ”New Wave”.

Ajo i bëri të gjithë për vete me zërin e talentin e saj dhe i mundi të gjithë garuesit, duke u shpallur fituese e festivalit, me plot 281 pikë!

Facebook ka shpërndarë mes punonjësve të tij një test të brendshëm të një aplikacioni të ri mesazhesh, të quajtur Threads.

Ai do të jetë i lidhur me Instagram-in dhe do të mundësojë ndarjen e teksteve, përmbajtjeve multimediale dhe disa të dhënave si pozicioni dhe autonomia e baterisë, me një listë miqsh të seleksionuar.

Flash Lajme