Colors: Yellow Color

Para se të vazhdojmë, duam të sqarojmë se futbollisti nuk është përgjegjës në asnjë mënyrë për vdekjet e të famshmëve, mirëpo “mallkimi” ka vazhduar në mënyrë bizare, saqë përdoruesit e rrjeteve sociale po vazhdojnë ta përmendin.

Në këtë mënyrë, ikona e muzikës pop nuk ka lejuar që keqbërjet e tij të merren vesh. Në rast se kanë parë ndonjë gjë që iu është dukur e parregullt, të punësuarit kanë mundur të flasin vetëm me menaxhmentin e këngëtarit dhe në asnjë mënyrë nuk kanë mundur të kontaktojnë me autoritetet.

Flash Lajme