Fredi Mekonell është një burrë transgjinor.

Ai lindi si femër dhe ndoqi procedurat për t’u kthyer mashkull, por megjithatë e mbajti mitrën në trup dhe nuk e hoqi.

Më pas nisi udhëtimin për të mbetur shtatzënë duke përdorur një dhurues sperme.

Ai e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës.

Dhe e pranon. Burrat as që e kanë idenë se ç’do të thotë të lindësh.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat