“Bëhuni Jezu Krishti, njeriu më i famshëm në tokë”, thotë përshkrimi i lojës që ka ngjallur debate.

“Unë jam Jezu Krishti” është një videolojë e gjinisë së simulimit, e frymëzuar nga ngjarjet e treguara në Bibël.

Personazhi luan 2000 vite më parë, në trupin e Jezusit, dhe ngjarjet nisin që nga koha e pagëzimit të Jezusit e deri te ringjallja e tij.

Se si do të luhet, është ende e paqartë, por fotot dhe videoja e prezatimin e tregojnë lojtarin duke kryer disa nga mrekullitë, duke komunikuar me dishepujt e madje edhe duke qenë i gozhduar në kryq.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat