Përshtati në shqip: Blertina Koka

Sistemi tretës ka qenë një ndër termat më të përdorura në komunitetin e mirëqenies për vitet e fundit. Të dhënat e fundit tregojnë se 86% e njerëzve vuajnë nga problemet gastrointestinale, dhe që një dietë e pasur në produkte bimore mund t’i parandalojë këto probleme.

Blerina Bombaj, dietologe
Parandalim/Vlerësim/Trajtim i Mbipeshës & Obezitetit në Fëmijë dhe Adoleshente
Obeziteti i fëmijëve, jo vetëm dieta, por stil jetese

Mbipesha dhe obeziteti te fëmijët dhe adoleshentët po kthehet në një shqetësim gjithnjë e më të madh, duke marrë parasysh pasojat serioze që ka në shëndetin e dhe cilësinë e jetës së tyre.

Flash Lajme