Diabeti i pakontrolluar ka shumë pasoja serioze, duke përfshirë sëmundjet e zemrës, sëmundjet e veshkave, verbërinë dhe komplikacione të tjera.

Ngrënia e ushqimeve të gabuara mund të rrisë nivelet e sheqerit në gjak dhe të insulinës dhe të shkaktojë inflamacion, gjëra që mund të rrisin riskun për të zhvilluar diabet.

Flash Lajme

Më të lexuarat