Nga Rudina Xhunga

Ishte Erion Isai, kryetari i ri Bashkisë Kolonjë që më ftoi këtë herë të shkoja, nëpërmjet një videoje gjithë dashuri, ku Nikoleta nga Rehova, thoshte: “Rudina të presim në Kolonjë!”

Afërsia e Qipros me Sirinë ka sjellë pikëpyetje të shumë pushuesve nëse ishulli i tyre i pushimeve është i sigurt apo jo.

Bregu verilindor i Qipros është më pak se 100 milje nga Siria perëndimore, dhe me sulmet e fundit Turke në veri të vendit, ka pasur shqetësime që ishulli mund të prekej.

Nga Jonida Hitoveizi

Për dikë janë lekët, për shumë të tjerë shija e aventurës, disa të tjerë i thërret deti. Në fund të gjithë i bashkon një eksperiencë që nuk të shqitet lehtë nga mendja, sepse bashkë me kënaqësitë e të parit të shumë vendeve, në paketë përfshihet edhe rreziku i të papriturave si ajo që fundosi Titanikun.

Flash Lajme

Më të lexuarat