Ka qenë një kohë midis Revolucionit të Dytë Industrial dhe Luftës së Parë Botërore, ku trenat përfaqësonin majën e teknologjisë perëndimore. Para se aeroplanët të përshkonin qiejt dhe shumë kohë përpara se linjat ajrore me kosto të ulët të bënin udhëtimin ajror vërtetë të përballueshëm për të gjithë, e vetmja mënyrë për të udhëtuar me shpejtësi ishte të merrje një tren.

Sambas’s Beach është një resort që ndodhet tek Green Coast në Palasë. Ideja e krijimit nisi e mbështetur me një histori unike.
Emri Sambas vjen nga një titull legjendar i kërcimit “Sambas”, meqënëse në vetvete ky kërcim sjell alegri dhe është një nga më të pëlqyerat në botë.

Flash Lajme