Kryeqyteti ynë, Tirana, është në listën e 10 qyteteve më të lira në Europë për të pushuar.

Media britanike, “Standard”, bazuar në të dhënat e raportit të “Post Office Travel Money” dhe “Airbnb”, publikon listën me 10 qytete europiane, që po shënojnë rritje të shpejtë të kërkesës nga turistët për akomodim.

Nga Fjorda Llukmani

Nëse ju përmend Bratislavën mbase disa nga ju do e ngatërrojnë nëse është kryeqyteti i Slovakisë apo Sllovenisë. Të njëjtën gjë edhe unë. E të them të drejtën nuk dija asgjë për këtë qytet edhe pse e vizitova para dy vitesh në periudhë Krishtlindjesh.

Flash Lajme

Më të lexuarat