Nga Daniel Muçaku dhe Isa Myzyraj

Një lokal i vogël i ndërtuar me dru pranë Triportit në Vlorë ishte ndalesa e fundit përpara se ekipi i dardania.com, së bashku me 3 peshkatarë të varkës Kristiana të nisej drejt detit për 24 orë, në gjuetinë ekstreme të detit, gjuetinë e peshkaqenëve.

Sambas’s Beach është një resort që ndodhet tek Green Coast në Palasë. Ideja e krijimit nisi e mbështetur me një histori unike.
Emri Sambas vjen nga një titull legjendar i kërcimit “Sambas”, meqënëse në vetvete ky kërcim sjell alegri dhe është një nga më të pëlqyerat në botë.

Ka qenë një kohë midis Revolucionit të Dytë Industrial dhe Luftës së Parë Botërore, ku trenat përfaqësonin majën e teknologjisë perëndimore. Para se aeroplanët të përshkonin qiejt dhe shumë kohë përpara se linjat ajrore me kosto të ulët të bënin udhëtimin ajror vërtetë të përballueshëm për të gjithë, e vetmja mënyrë për të udhëtuar me shpejtësi ishte të merrje një tren.

Flash Lajme

Më të lexuarat