Nga Mrika DUJAKA

Shpella e Gadimes gjendet në fshatin Gadime në afërsi të Lipjanit, mu në zemër të Rrafshit në Kosovës.

Nga Prishtina shkohet në autostradën që shkon në drejtim të Shkupit dhe posa ta keni kaluar rreth rrotullimin te hyrja për qytetin e Lipjani bëhuni gati se do ta ndeshni shenjëne  trafikut disa kilometra para se të arrini në fshatin Gadime ku është bukuria e rralllë dhe deri vonë e mshehur për syrin e publikut , pra SHPELLA E GADIMES…

Flash Lajme