Çfarë i bën qentë të përjetojnë emocionet më shpërthyese?

Pronarët e tyre që vijnë në shtëpi, të shkojnë për shëtitje dhe natyrisht, ushqimi i tyre i preferuar.

Fotografi gjerman Christian Vieler ka gjetur një mënyrë për të kapur gamën e plotë të emocioneve tek fytyrat e qenve. Ai hedh ushqim drejt tyre dhe shkrep një foto në të njëjtën kohë!

Fotografi kap momentin e saktë para se një qen të marrë ose të humbasë ushqimin e  hedhur në ajër dhe shprehjet e fytyrës janë epike.


j.l./ dita

Flash Lajme