Një shtetas polak së bashku me një mikun e tij vendosën të merrnin makinën e veteranëve të luftës, një tank për një shëtitje sipas tyre ‘interesante’.

Një video tregon momentin kur 49-vjeçari sulmoi një rrugë në qytetin Pajeczno në Poloninë qendrore.

Në vitin 1978 një zjarr shkatërrues përfshiu malin Piltriquitron të Argjentinës, duke djegur një pjesë të tërë të pyjeve 1,400 metra mbi nivelin e detit.

Një grup artistësh vendas vendosën të sjellin një jetë të re në pyll, duke kthyer eshtrat e djegura të pemëve në vepra të vërteta arti dhe duke e shndërruar atë nga një vend të trishtë dhe thuajse nga një fatkeqësi natyrore në një atraksion të vërtetë për turistët nga anë e mbanë vendit dhe jo vetëm për vendasit.

Flash Lajme