Ka gjëra dhe situata që një person inteligjent, me mendje të hapur dhe gjithmonë të stimuluar, me të vërtetë ka vështirësi për t’i pranuar dhe toleruar. Injorimi, mungesa e sinqeritetit dhe mungesa e transparencës janë disa nga këto: le të shohim së bashku 6 gjërat që thjesht duken të papranueshme për ata që janë njerëz inteligjentë.

Një grua u paraqit në spital së fundmi duke u ankuar për dhimbje pasi gëlltiti aksidentalisht një fije kashte, të paktën, kjo është historia që ajo u tregoi mjekëve.

Megjithatë, kur ekipi mjekësor shkoi për të punuar tek pacientja, e quajtur vetëm Lu, ata zbuluan se padyshim nuk flitej për një fije kashte.

Flash Lajme