Pas gjashtë viteve të ndërtimit, një megastrukturë e veçantë në Kinë, është afër përfundimit.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, duke përfaqësuar një arritje të mahnitshme inxhinierike, i ashtuquajturi rrokaqiell horizontal përbëhet nga një grup prej tetë kullave dhe një “urë ajrore”.

Sistemi i dyshekut është i ndarë në dy pjesë, në të cilat rregullohet temperatura ndaras, varësisht nëse kanë të nxehtë apo të ftohtë, transmeton Telegrafi.

Sipër katër shtresave, janë edhe gypat e hollë të mbushura me ujë, të cilat e përçojnë energjinë te ata që janë duke fjetur në krevat.

Flash Lajme