Perspektiva e një jetese njerëzore në Mars mori një zgjidhje sot, pasi u hartua një strategji për të mbijetuar në Planetin e Kuq dhe kjo përfshin ngrënien e insekteve.

Burimet thelbësore të tilla si energjia, uji dhe oksigjeni besohet të jenë në furnizime të bollshme në Mars, por mungesa e një burimi të qëndrueshëm ushqimi është parë prej kohësh si një pengesë e pakapërcyeshme.

Flash Lajme

Më të lexuarat