Rreth 1% e popullsisë mund të jetë psikopate, sipas një studimi. Njerëzit që konsiderohen psikopatë luftojnë me shprehjen e llojeve të ndryshme të emocioneve, veçanërisht empatinë, trishtimin dhe frikën

Sidoqoftë, psikologët besojnë se ata mund të bien në dashuri njësoj si njerëzit e tjerë, por mënyrat se si i shprehin ndjenjat dhe si i komunikojnë në marrëdhëniet e tyre mund të jenë krejt të ndryshme.

Jeta në savanë mund të jetë dramatike, e frikshme dhe tronditëse – siç tregon kjo seri imazhesh të mahnitshme.

Ata kapin momente, duke përfshirë një luan që kërcen në një gjirafë, ndërsa ajo përpiqet të mbrojë të voglën e saj, si dhe një luaneshë që udhëheq këlyshët e saj të lezetshëm në një shëtitje dhe një leopard që kërcen nga një pemë

Vera është stina në të cilën, përveç se duhet t’i bëjmë ballë nxehtësisë përcëlluese, duhet të jemi të kujdesshëm edhe ndaj djersës. Ju ka ndodhur ndonjëherë të keni nxituar për diku dhe papritur vini re se poshtë sqetullave të bluzës apo këmishës ju janë krijuar njolla nga djersa? Për të shpëtuar nga kjo, ju do arrini ta gjeni zgjidhjen me tri mënyra të thjeshta, të cilat do i ndiqni më poshtë.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All