Një profesor i ekonomisë në Teksas Tech tha se kishte ngelur shumë pak studentë, por një herë kishte ngelur një klasë të tërë.

Sipas një historie që po qarkullon në rrjetet sociale, por e cila nuk është e konfirmuar, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një klasë, studentët e së cilës kishin insistuar se socializmi do të funksiononte dhe se askush nuk do të ishte i varfër dhe askush nuk do të ishte i pasur – të gjithë do të ishin të barabartë.

Flash Lajme