Një zebër e porsalindur me njolla të pazakonta pikash është fotografuar në Kenia – e para e këtij lloji që është parë në Maasai Mara.

Antony Tira, një udhëzues turnesh dhe fotograf në kampin Matira Bush, vuri re zebrën e zezë me pika, ndërsa vëzhgonte rezervatin e parkut, afër lumit Mara.

Republika e Kosovës është e pasur me resurse natyrore. Ajo njohet për pasuritë e saj nëntoksore, e posaqërisht arin dhe argjendin. Kjo është edhe arsyeja pse Serbias bën një luftë kaq të madhe për ta marrë Veriun e Kosovës.

Sot në media, është publikuar lajmi i programit të vizitës së Presidentit të Këshillit të Europës në Tiranë.

Ajo që vëmë re është se disa portale e kanë shkruan “zbardhet axhenda”, ndërsa të tjerë “zbardhet agjenda”.

Flash Lajme

Më të lexuarat