Testet e para të personalitetit u shfaqën në vitet 1920. Ato zakonisht u përdoren për ta bërë më të thjeshtë procesin e përzgjedhjes së personelit në forcat ushtarake. Në ditët e sotme, ka mjaft teste të tilla dhe qëllimet e tyre ndryshojnë nga psikologjia klinike deri tek këshillimi i marrëdhënieve.

Thuhet gjerësisht se dashuria nuk njeh moshë dhe në fakt fotot e mëposhtme e dëshmojnë diçka të tillë.

Këta partnerë kanë një diferencë të madhe moshe nga njëri-tjetri!

Një rast i tillë është dhe mamaja e yllit brazilian Neymar, Nadine Goncalves, e cila është në një lidhje romantike me një djalë 22-vjeçar.

Flash Lajme

Më të lexuarat