Klori zbardhues ose i thënë ndryshe açe është një nga pastruesit më të përdorur për të dezinfektuar kuzhinën, për të hequr mykun e kështu me radhë.

Por nga studimet e bëra kohët e fundit del se zbardhuesi është një nga produktet më të rrezikshme, për shkak se është shumë gërryes dhe mund të irritojë sytë, lëkurën madje edhe rrugët e frymëmarrjes dhe mushkëritë.

Flash Lajme

Më të lexuarat