Një adoleshente shkoi në shtrat me një dhimbje koke, ra në koma dhe kur u zgjuar katër ditë më vonë, pa se kishte lindur.
Ebony Stevenson, 18 vjece nga Oldham, Greater Manchester, nuk kishte idenë se ajo ishte shtatzënë dhe pasi kishte shkuar në shtrat më 2 dhjetor 2018 dhe nuk ishte zgjuar, ajo u dërgua me nxitim në spital dhe u vendos në koma të detyruar përpara se të zgjohej më 6 dhejtor me një vajzë të vogël.

Pamjet nga droni, tregojnë se që tani ka nisur të merr formë anija, punimet për të cilën kanë filluar që prej vitit 2016, transmeton Telegrafi.

Kopja e lundrës luksoze, që është fundosur më 1922 duke lënë të vdekur mbi 1,500 njerëz, do të jetë në qendrën e kësaj hapësire në Sichuan të Kinës.

Flash Lajme