Këto imazhe të pabesueshme tregojnë se si kafshët në mbarë botën përdorin maskimin për të ngrënë ose për të mos u ngrënë.

Disa kafshë si hardhucat jugore agama nga Namibia ose merimangat liken nga Australia mund të ndryshojnë ngjyrën e lëkurës për t’u përzier me ambientin rreth tyre dhe madje nuk dallohen më fare në këto momente.

Një ngjarje pazakontë ka ndodhur me sozinë e yllit argjentinas Lionel Mesi. Një djalosh iranian, i quajtur Reza Parastesh, i cili u bë i famshëm në rrjetet sociale për shkak të ngjashmërisë me futbollistin e Barcelonës, ka shfrytëzuar identitetin e rremë të Mesit, për t’u takuar me femra dhe për të kryer marrëdhënie me plot 23 prej tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All