Sondat me madhësinë e një çante dore, ishin lansuar gjatë vitit të kaluar për të ‘shtyrë limitet e teknologjisë eksperimentale’, transmeton Telegrafi.

NASA e ka pasur të pamundur t’i kontaktojë ‘binjakët e guximshëm’ që sipas të gjitha gjasave nuk po funksionojnë më dhe po humbin në pafundësi.

“Kam luajtur me numrat e njëjtë sikurse gjatë muajit gusht”, ka deklaruar 58-vjeçari nga Severna Park, kanë njoftuar zyrtarët e lotarisë së Maryland-it, transmeton Telegrafi.

Ai ka pranuar se si gjatë herës së parë kishte fituar në gusht të vitit të kaluar, duke përdorur kështu datën e vdekjes së nënës së tij, kurse biletën e kishte paguar një dollarë e me të ka arritur t’i fitojë 10,146 dollarë.

Flash Lajme