Gruaja ndau një fotografi të unazës së saj në facebook dhe ka marrë një lumë komentesh për propozimin e pazakontë që burri i saj i ka bërë për martesë.

Shumica e njerëzve janë shumë krijues sot në bërjen e propozimeve për martesë dhe madje pjesa më e madhe e tyre mendojnë si të jenë sa më romantikë por në këtë moment mirupafshim romanticizëm!

Akira ka shitur shtëpitë ‘e mallkuara’ për pesë vjet dhe ka negociuar për rreth 500 shtëpi.

Në Japoni, shumë njerëz besojnë se shtëpitë mund të jenë ‘të mallkuara’ dhe se në to ende lëvizin fantazmat e njerëzve të cilët kanë jetuar më parë në to dhe shpirtrat e vetmuar nuk do të lënë aspak të qetë banorët e rinj të këtyre shtëpive.

Flash Lajme