Me këtë brez që është i fiksuar pas Instagram-it, Facebook-ut dhe Twitter-it, sekretet janë të vështira për t’u ruajtur. Veçanërisht në një marrëdhënie. Ne jemi kaq të prirur për t’u treguar të gjithëve se, jemi të lumtur në një marrëdhënie, sa harrojmë se, zgjatja e një lidhjeje ose mbajtja e saj lidhet me ne, jo me gjithë botën.

Flash Lajme