Shafrani është i shtrenjtë për dy arsye e para është puna intensive që duhet të bëjmë për mbledhjen e tij dhe e dyta sepse është një bimë e rrallë.

Çdo lule ka 3 pistile (ose fije), çdo lule mblidhet me dorë, dhe njëkohësisht rregullohet me dorë pra është një punë e cila ka një proces të gjithin me dorë dhe nuk përdoret asnjë metodë përpunimi me makineri.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All