Në fakt nuk ka gjurmë, brenda saj, të metaleve të rënda të çliruara në kozmos nga shpërthimet e yjeve.

Zbulimi, që pritet të botohet në revistën “Monthly Notices of the Royal Astronomical Society”, është bërë nga grupi i astronomëve të universitetit australian i “Swinburne”, të koordinuar nga Fred Robert dhe Michael Murphy.

Flash Lajme