Bashkëpunimi i Coca-Cola-s me shkencëtarët për të fshehur rolin që sheqeri luan në obezitet është cilësuar si një ‘pikë e ulët në historinë e shëndetit publik’.

Kompania e pijeve i dhuroi miliona dollarë një skuadre kërkuesish duke pretenduar se po kërkonin për shkaqet e shtimit në peshë në SHBA.

Në dhjetor 2019, koronavirusi u përhap fillimisht në Wuhan të Kinës. Por, disa javë më vonë, virusi i njohur si COVID-19, u bë një pandemi globale.

Shkencëtarët, zyrtarët shëndetësorë dhe qeveritë në të gjithë botën kanë inkurajuar qytetarët ta praktikojnë distancën fizike dhe të shmangin daljen jashtë për qëllime të panevojshme.

Flash Lajme

Më të lexuarat