Të dhënat për COVID-19 përmbajnë një realitet shqetësues: ne nuk e kemi idenë kush, mes nesh, po përhap sëmundjen. Rreth gjysma e “përhapësve” të padëshiruar të virusit ndjehen mirë deri në dy ditë para se të shfaqin simptomat famëkeqe të kollës, etheve dhe lodhjes, por deri atëherë ata mund të kenë infektuar tashmë një mori njerëzish.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All