Krapi aziatik është një problem serioz, dhe Kentaki po bëhet përherë edhe më krijues në trajtimin e specieve pushtuese.

Për të treguar se sa keq është situata, departamenti i Peshkut në Kentaki dhe i Burimeve të Jetës së egër përdori varka me motor uji për të trullosur krapin në mënyrë që ata të notonin në sipërfaqe sepse e kanë këtë karakteristikë që dalin në sipërfaqe në momentin kur dëgjojnë zhurmën e motorrit të barkave.

Flash Lajme