Dardania.com ju sjell më poshtë arsyet pse ndiheni të lodhur gjatë ditës dhe mënyën sesi mund ta shmangni këtë lodhje.

1. Mungesa e hekurit

Mungesa e hekurit do të thotë se keni pak hekur në trup, kjo do të thotë se më pak oksigjen do të arrijë tek muskujt tuaj dhe si rezultat i kësaj, qelizat do t’ju bëjnë të ndjeheni më të lodhur tërë kohën.

Edhe nëse nuk jeni diagnostikuar me ndonjë sëmundje mendore, streset e përditshme mund ta zbrazin lehtë jetën tuaj nga ndjesia e përmbushjes dhe e kënaqësisë. Nuk ka mungesë të strategjive të bazuara në prova apo dëshmi, të cilat mund t’iu ndihmojnë të dilni nga të tilla situata pasi fusha shkencore e të ashtuquajturës ‘psikologji pozitive’ ekziston prej tashmë 20 vjetësh duke ofruar teknika të panumërta për të përmirësuar humorin tuaj.

Flash Lajme