Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është parë duke shëtitur ditë më parë në qytetin e Bratislavës me një veshje më ndryshe se herëve të tjera.

Në sy kanë rënë kësaj here diçka tjetër, Thaçi është parë me një parë atlete të rralla dhe që kushtojnë shumë, ato janë të markës “Zegna” dhe kushtojnë 735 funta britanike, ose 827.39 euro.

Ndërkohë që ka shumë destinacione të bëra nga njeriu në mbarë globin, asgjë nuk është aq krijuese sa natyra megjithëse edhe vetë njeriu është një krijim perfekt i natyrës.

Nga pemët që i ngjajnë monstrave, në liqene dhe pellgje uji plot ngjyra të rralla, formacionet shkëmbore të rralla dhe ujëvarat e lavës së shkrirë, këto janë disa nga peizazhet më të pazakonta dhe interesante në botë.

Nga Jacopo Di Miceli

Morali politik i serialit të famshëm “Game of Thrones”, përmblidhet në fatin tragjik të Daenerys Targaryen: ruhuni nga revolucionet, madje edhe ato që duken si më idealiste, pasi përmbajnë brenda vetes farat e terrorizmit totalitar; është më mirë të ndiqet një politikë e kujdesshme, e hapave të vegjël, të cilat nuk i frikësojnë të moderuarit.

Flash Lajme