Një kamerier spanjoll u revoltua kundër një konsumatori në restaurant, duke e akuzuar atë për ‘prekje testikujsh’.Serveri në bar të Baskisë shtoi edhe akuzën si një artikull në faturën e klientit, duke e akuzuar me 10 euro.

Dënimi pothuajse dyfishoi faturën nga € 12.50 në € 22.50, transmeton lajmi.net.

Sipas faturës, konsumatorët konsumuan katër gota Verdejo verë të bardhë, një verë të kuqe Crianza, një Vina Real dhe një gotë shampanjë.

Faturu nda në rrjetet sociale dhe u shpërnda gjerësisht në internet.


Flash Lajme

Më të lexuarat