Është bërë e modës që të shkrepësh foto pa fund nga pushimet në plazh, dhe t’i postosh ata në rrjete sociale. Por kur bëni foto nga pushimet, ju gjithashtu bëni edhe foto gazmore.

Sepse janë momentet më të bukura që s’do t’i harroni asnjëherë. Dardania.com ju sjell një galeri me foto qesharake nga plazhi, të cilat mund t’ju kujtojnë dhe ju një situatë të ngjashme, nga pushimet tuaja.

Shikoni në galerinë më poshtë më shumë foto!//dardania.com

Foto 1 nga 18


Flash Lajme