Për çdo muaj të vitit ka një gur të çmuar, që e simbolizon atë.

Më poshtë dardania.com sjell të gjithë gurët e çmuar që i përkasin muajve, dhe ju mund të bëni dhurata të ndryshme me këto gurë për personat që e kanë ditëlindjen në një muaj të caktuar.

/dardania.com

Foto 1 nga 12

Muaj janar: Guri i ҫmuar, Garnet Garnet është një gur kristali që mendohet të jetë guri më i vjetër i ҫmuar, i cili thuhet se është përdorur që në periudhën e bronzit si gur i çmuar. Guri mbrojtës, Onxy Guri i ҫmuar Onxy rrit nivelin e energjisë tuaj.


Flash Lajme