Ndonjëherë, zgjedhjet tona, në mënyrë të pavetëdijshme, na çojnë drejt rrugëve ku takojmë njerëzit.

Zgjidh një xhevahir dhe zbulo si duhet të jetë burri yt ideal.

1. Vlerëson burrat me këmbë në tokë .

Loja e dashurisë së papjekur nuk të intereson, është momenti për një marrëdhënie serioze. Nëse dikush do të të impresionojë, duhet të jetë në gjendje të flasë për çdo lloj argumenti dhe të respektojë familjen dhe miqtë e tu.

2. Vlerëson burrat që kanë një nisje krijuese

Dëshiron të ulesh pranë tij, përballë oxhakut me një filxhan kafeje dhe të flasësh me të për orë të tëra!

3. Vlerëson burrat që janë të ndershëm, punëtorë dhe të thjeshtë

Nuk ke nevojë për para, famë apo fat për të qenë e lumtur. Për ty, dashuria është diçka më e rëndësishme se kaq.

4. Vlerëson forcën dhe sigurinë e një burri

Parnteri yt nuk do i lejojë kurrë askut të të ofendojë. Je njeri i besuar që përkushtohesh në lidhje.

5. Vlerëson burrat me sekrete

Kjo sepse ke natyrë aventuriere që, jo të gjithë ta njohin. Mund të dukesh e qetë dhe e rezervuar mes atyre që të njohin, por ke gjithmonë diçka për të thënë!


Flash Lajme

Më të lexuarat