Disa foto të publikuara së fundmi tregojnë edhe njëherë se gjarpri piton është një nga më të rezikshmit.

Ai gllabëron një krokodili pasi e mbyti atë që njihet si një nga zvarranikët më të mëdhenj.

Ngjarja ndodhi në një moçal në Australi dhe nga fotot e shkrepura duket se si gjarpri gllabëron krokodilin e ujërave të ëmbla ndërsa pjesa tjetër e gjatësisë së saj muskulore ngërthen rreth bishës në Queensland.

Midrifi i fryrë i pythonit të ullirit gjarpri i dytë më i madh i Australisë tregon pjesën më të madhe të krokodilit nën lëkurën e saj me luspa dhe një fotografi tregon bishtin e krokodilit të zbehur në gjirin e gjarprit.

Kayaker Martin Muller vërejti skenën e egër duke e bërë rrugën e tij poshtë kënetave në malin Isa dhe ekspertët kanë zbuluar se pitoni shpesh do të synojë krokodilin pavarësisht nga rreziku i dukshëm.

The python's slackened jaws devour the snake on the floor of the murky swamp in Queensland, Australia. It is a common misconception the snake's dislocate their jaws, but they are in fact loosely connectedThe olive python's body is filled with the bulk of the freshwater crocodile bulging beneath its muscular length as it devours the tail of the larger reptile - the images were posted on social media page after Martin Muller found the snake eating the animal while kayaking in Queensland's Mount IsaThe ridged tail of the crocodile can be seen indented on the snake's neck as the inside of its mouth can be seen in this grisly photo which sparked more than 10,000 responses from social media users who were shocked and amazedThe colossal trunk of the snake winds around the crocodile on the murky swamp floor - they huge snake's are known to reach 13ft in lengthThe satiated snake lies on the murky swamp floor with the crocodile's body visible in the middle of its length. GG Wildlife Rescue Inc owner told Daily Mail Australia that she keeps two olive pythons as pets, and said: 'It's common for snakes to eat pretty much anything if they can fit it in their mouth'The olive python is the second largest snake in Australia, and is not venomous, but its strength makes it an extremely deadly predator with the ability to squeeze the life out of its prey

g.kosovari


Flash Lajme