Ndonjëherë edhe pse duket se kemi gjithçka, është e pamundur të na bëjnë përshtypje, apo për të qarë. Por pastaj kur shohim disa foto që na prekin, mendojmë për to, për një kohë të gjatë.

Një student vdiq, por nuk mungoi në ditën e diplomimit, afektimi i një qeni i cili ishte i mbyllur dhe shpëtohet, dhe shumë të tjera. Ka disa momente që me të vërtetë na prekin telat, na bëjnë të mendojmë, qeshim apo qajmë me to. Dhe dardania.com i ka sjellë për ju në galerinë më poshtë!//dardania.com

Foto 1 nga 17


Flash Lajme