Rrahja e tyre ndodhi në një lokal të McDonalds.

Sipas një raportimi nga Daily Mail, një rrahje e fortë ka ndodhur mes një punëtoreje të McDonald’s dhe një kliente.

Arsyeja e këtij sherri ishte për shkak të një mosmarrëveshjeje shumë të thjeshtë: për një pije.

Videoja e ngarkuar në Facebook shfaq përleshjen mes grave.

Shikojeni atë më poshtë:


Flash Lajme