Ata kanë qenë, ose janë udhëheqësit e botës, dhe fytyrat e tyre i keni parë të gjithë.

Por si dukeshin këta udhëheqës kur ishin të rinj!

Nga Donald Trump, tek Adolf Hitler, nga Margaret Thecher tek Hillary Clinton, e Barack Obama, në galerinë më poshtë mund të gjeni fotot e liderve botërorë kur ishin të rinj.

/dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk hapet galeria, klikoni në www.dritare.net

Foto 1 nga 16

Donald Trump


Flash Lajme