Rrjetet sociale kanë ironizuar protestën e 8 korrikut të thirrur nga opozita.

Por nuk mungojnë “thumbat” as për presidentin dhe kryeministrin.

Ja memet më pikante.

Rrjetet sociale kanë ironizuar protestën e 8 korrikut të thirrur nga opozita.

Por nuk mungojnë “thumbat” as për presidentin dhe kryeministrin.

Ja memet më pikante.


Flash Lajme